Individuálna znášanlivosť potravín,poruchy metabolizmu,obezita, ako schudnúť

joalis-strava-deti

Ponúkame vám pomocou nášho vyšetrenia prístrojom Salvia vytestovať individuálnu znášanlivosť rôznych potravín, a tak stanoviť optimálny jedálniček s vylúčením či obmedzením potravín, ktoré sú pre váš konkrétny metabolizmus nevhodné , čo sa napríklad veľakrát rozchádza aj s teóriou krvných skupín!

joalis-strava-hamburger

Zároveň sme schopní stanovením tzv. „toxickej mapy organizmu“ vytestovať aj zanesenie organizmu zbytkami nevhodnej stravy-metabolitmi a účinne ich pomocou detoxikačných preparátov odstrániť z tela, čo sa viditeľne prejaví na zlepšenom trávení, vyčistení pokožky (akné, ekzémy), úbytku nadbytočného tuku, zmiernení únavy a zlepšení psychiky.

Snáď najviac rafinovaným a nebezpečným jedom je v súčasnosti potravina, ktorá tvorí najväčšiu časť nášho jedálničku: bielkovina pšenice-gliadin.

zelenina

Zdá sa to nelogické, ale múka, ktorá tvorí hlavný zdroj gluténu, sa v uplynulom storočí veľmi zmenila. Vymletá rafinovaná biela múka je koncentrátom uhľovodíkov a bielkovín-gluténu, s ktorým si náš metabolický systém vie len ťažko poradiť a nesmierne sa ich spracovávaním vyčerpáva. Z našej praxe môžeme potvrdiť, že poruchy metabolizmu sú snáď najväčším zdrojom zdravotných obtiaží. V tele sa nakumuluje veľké množstvo nespracovaného odpadu-metabolitov, ako hlen, sliz, gluten (lepok), jedovaté toxíny a karcinogénne látky, ktoré blokujú a zaťažujú chod celého organizmu, vrátane imunitného systému. A my sa divíme: „odkiaľ sa to všetko vzalo?“ Je to bohužiaľ naša strava.